В зоні АТО зірвався обмін полоненими

Після тривалих переговорів, спільно проведених СБУ і Гуманітарної підгрупою Тристоронньої контактної групи в Мінську, сьогодні представники так званих "ЛНР" і "ДНР" зірвали операцію зі звільнення незаконно утримуваних заручників.

Як повідомили в Міжвідомчому центрі СБУ з пошуку безвісти зниклих та звільнення заручників, бойовики почали шантажувати українську сторону неприйнятними вимогами.

"Ми вважаємо неприпустимими подібні дії і далі працюємо над звільненням всіх заручників. Разом з тим, ми вимагаємо повного і неухильного виконання Мінських домовленостей, зокрема в частині звільнення всіх незаконно утримуваних полонених.", - зазначили у відомстві.

Бойовики. у свою чергу, стверджують, що обмін зірвала українська сторона. зажадавши провести його у форматі 10 на 8, замість 10 на 6.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень