В яку країну Європи рівненські студенти зможуть поїхати восени

Відбиратимуть найуспішніших

У Рівному напередодні побували гості з Німеччини, предки яких колись мешкали на Волині. Зокрема прибув голова товариства «Співдружність. Мочулки» Вальтер Манц, представник Міністерства освіти Німеччини Мештхільд Вальсдорф, голова товариства «Земляцтво Вісла Варта» доктор Мартін Шпрунгал зі своїм заступником. Делегати прибули в рамках спільних проектів, пише на своїй сторінці в ФБ голова Рівненської облради Микола Драганчук:

 

Рік тому, під час попереднього візиту делегації на Рівненщину, започаткували декілька спільних проектів, а сьогодні вже маємо практичні результати.

 

Зокрема, отримали в подарунок навчальну літературу, унікальні історичні документи для Рівненського краєзнавчого музею, а також музичні інструменти для учнів музичних шкіл краю.

 

Щодо останнього, втішно було почути, що це лише початок реалізації в Україні німецької програми «Кожній дитині – музичний інструмент».

 

А восени 6 талановитих студентів, які навчаються в Рівному, матимуть можливість поїхати на стажування до Німеччини.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень