В управлінні освіти Рівного не підтверджують інформацію про ПОДВІЙНІ зимові канікули

Подібних вказівок до них не надходило

Сьогодні в Мережі почала ширитися інформація про те, що в Міносвіти начебто вирішили змінити дати зимових канікул в усіх навчальних закладах країни. Мовляв, через загострення пандемії цієї зими школярі відпочиватимуть аж двічі.  

Як вказується на кількох (дещо сумнівних – ред.) сайтах, перші канікули заплановані з 28 грудня до 10 січня 2021 року, а другі -  з 15 по 21 лютого 2021 року.

 

При цьому на офіційному сайті МОНу жодної подібної інформації НЕМАЄ.

Щоб розставити всі крапки над і, ми звернулися до міського управління освіти Рівного. Ситуацію нам прокоментувала заступниця начальника управління Катерина Сичик.

Каже, на місця таких вказівок не надходило. Більше того, подібної інформації на офіційній сторінці Міносвіти вони також не знайшли.

Зважаючи на це, згідно з чинним законодавством, все залишається в силі.

 

Тобто в управлінні керуватимуться попередніми рекомендаціями щодо запровадження зимових шкільних канікул  з 25 грудня 2020 року до 10 січня 2021 року.

Водночас, як зауважила Катерина Сичик, кожен навчальний заклад має автономію і самостійно визначає структуру навчально року, в т.ч. і дати канікул.

Додамо, що структура навчального року передбачає 175 днів навчання і не менше 30 днів канікул. Однак, якщо періодів відпочинку у школярів буде набагато більше, їм доведеться надолужувати згаяне – до прикладу, суботами чи влітку.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень