В унікальному Рівненському зоопарку встановили найбільший вольєр (ФОТО)

Також до нього приїхали «солідні» гості

На честь 35-річчя Рівненського зоопарку до Рівного приїхали керівники більшості великих зоопарків країни. Зокрема директори Київського,Одеського, Черкаського, а також керівник Української асоціації зоопарків.

Гості прибули відзначити важливу дату нашої туристичної принади, а також на семінар, присвячений темі вигодовування диких і свійських тварин у неволі.

Усі вони говорять про унікальність ландшафту зоопарку, зокрема  начальник Київського зоопарку Кирило Трантін і керівник Асоціації зоопарків України Дмитро Ткачов:

Я стежу за Рівненським зоопарком 15 років і цю динаміку бачать усі. Пікнікова зона, нові вольєри для хижаків, тераріум, екзотаріум, єдиний «Нічний світ» в Україні.

 

Він не схожий на інші зоопарки України. Найголовніша відмінність те, що це лісний зоопарк.

Щось подібне спробують зробити тепер і в 95-річному одеському зоопарку. Директора одеського зоопарку також привабив вхід до рівненського, адже він облаштований набагато краще.

До свята у зоопарку підготували його мешканців та розважальну програму – святкування відбудеться у неділю. 

 

Зазначимо також, що в нашому зоопарку до 35-річчя завезли нових тварин – зокрема австралійських журавлів. Також працівники гордяться вольєром для левів. Раніше кішки жили в маленькій клітці. На днях їм облаштували найбільший загін серед усіх інших – майже дві тисячі квадратних метрів. Ще одну живу експозицію планують відкрити в неділю цього тижня. Також директор рівненського зоопарку Олег Павлюк каже, що вони хочуть розташувати жирафів і вже планують робити їм загін. Що ж там будуть за тварини – наразі таємниця. Фото 35-річного рівненського зоопарку ви можете переглянути на нашому сайті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень