В Україні з'явиться телеканал Ukraine Tomorrow

Він виходитиме в ефір англійською та іншими мовами для формування позитивного іміджу країни

Верховна Рада створила державне підприємство "Іномовна телерадіокомпанія України" Ukraine Tomorrow ". За відповідний законопроект №2334а у другому читанні проголосували 282 народних депутати.

Систему державного іномовлення України складуть державне підприємство "Мультимедійна платформа іномовлення України" та Українське національне інформаційне агентство "Укрінформ".

Під час обговорення підтримано поправку, яка дозволила новоствореному телеканалу виготовляти інформаційні продукти, які потім будуть розміщуватися на вже популярних за кордоном телеканалах. За неї проголосували 263 нардепи.

Також зала підтримала поправку Миколи Томенка, який запропонував зафіксувати в законі, що канал повинен робити інформпродукти англійською та іншими мовами, виключивши українську мову з можливих для використання при створенні передач. Частка англійської мови в ефірі повинна бути щонайменше 50%, згідно з іншою врахованою поправкою.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень