Народний театр "Сонях" запрошує рівнян на прем'єру. Вперше - вистава у жанрі абсурд (ФОТО, ВІДЕО)

Її покажуть завтра, 23 червня

Це буде вистава "Стандартна Процедура" авторства Ксенії Степаничевої. Ця драматург стала лауреатом VI театрального фестивалю « Золотий Арлекін » (сезон 2008/2009, 2009/2010 р), отримавши приз критики «Дар мови» за п'єсу «Приватне життя».

П'єса "Стандартна Процедура" - свіже творіння Ксенії, яке було опубліковане в журналі "Сучасна Драматургія" у 2018 році. 

Чи завжди ми пам'ятаємо про те, що за кожен зроблений нами вчинок (потім) ми маємо дати відповідь, кожній думці - пояснення? Ми все життя накопичуємо "добрі" та "погані" справи. І, звичайно, краще було б, якби "добрих" справ було б більше. З такими питаннями по велінню долі довелося розбиратися головній героїні спектаклю, котру авторка іменує просто - "Вона". 

"Вона" помирає раптовою смертю - серцевий напад. Потрапляє в чистилище і дізнається, що з нею не все так просто, бо за життя вона накопичила рахунок 50/50, тобто її світла сторона дорівнює темній. Для того, щоб рухатись "далі", їй пропонують або здатись і одразу піти на темну сторону, аби зекономити час та нерви, або мучитись, проходячи нелегкі випробування.

Говорить режисер п'єси Анастасія Титаренко:

"- У персонажа немає імені тому, що автор пропонує нам самим побувати на її місці, вписавши своє ім'я в цей сумбурний сюжет."

Над роботою над виставою в театрі сонях брали участь не тільки актори основного складу, а також учні акторських курсів. Ці курси діють при "Соняху", їх жартома називають "18+". 

Вистава "Стандартна процедура" розпочнеться 

о 19:00 у театрі "Сонях" за адресою вул. Богоявленська, 9 у Рівному.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень