В спеку на Київ-Чоп вантажівкам не можна - спинять рівненські патрульні

Це стосується усіх доріг загальнодержавного значення

На автодорозі міжнародного значення Київ-Чоп патрульні зупиняють вантажні транспортні засоби. Про це Патрульна поліція Рівного пише на своїй сторінці в ФБ.

«Копи» зазначають, що рух важких фур автодорогами загального користування заборонений з 10:00 по 22:00, якщо температура повітря вища за +28 градусів/

До прикладу, вчора на паркувальних майданчиках стояло понад 20 вантажних транспортних засобів, яким дозволили рухатись лише після зниження температури.

Спеціалісти попереджають, що рух автотранспорту загальною масою понад 24 тонни з навантаженням 7 і більше тонн на вісь за температури повітря +28ºС і вище заборонено!

Через спеку асфальт на Рівненщині може залишитись на колесах вантажівок

Нагадаємо, що найбільше «страждають» під колесами важкого транспорту дороги, прокладені ще за радянських часів. Тоді в асфальті застосовували дьоготь, який швидко плавиться на сонці. Вантажівка може просто зірвати таке дорожнє покриття зазначають спеціалісти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень