Сьогодні в центрі Рівного фотовиставка спідвейного клубу «Сигнал»

З нагоди 30-ї річниці з дня перемоги «Сигналу» у чемпіонаті СРСР на Майдані Незалежності відкрилася фотовиставка, присвячена легендарній збірній

Всі охочі мають змогу побачити світлини з переможних змагань збірної та зблизька роздивитись спідвейні мотоцикли. Ця перемога в чемпіонаті, який відбувся у 1985-му році, принесла рівненським спідвеїстам славу не тільки на теренах СРСР, але й далеко за кордоном, розповідає керівник «Клубу вболівальників» рівненського спідвею, Сергій Головня:

– Сьогодні вболівальники можуть побачити світлини, на яких збереглися миттєвості переможних заїздів наших ветеранів, на той час активних діючих спортсменів - це Віктора Кузнецова, Володимира Трофимова, Анатолія Жабчика, Ігоря Звєрєва, Ігоря Марка. Окрим того, ми хочемо, щоб вболівальники не забували про славу нашого спідвею. І спідвей до цього часу залишається спортом найбільш, напевно, відомим у Рівному.

На виставку завітала й заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська та поділилася своєю думкою про значення спідвею та безпосередньо перемоги «Сигналу» для нашої області:

– Якщо говорити про справжню унікальність Рівненщини, то спідвей був і міг би бути саме тією "фішкою", яка вирізняла би Рівне на тлі України та Західної Європи. І сьогоднішня виставка є певним елементом підтвердження цього і певною шаною потужній команді, яка 30 років тому виграла Чемпіонат Радянського Союзу і потім ще двічі вигравала. І сьогодні тут були присутні знамениті гонщики, які були членами цієї команди і які тоді прославили Рівне.

До слова, сьогоднішня фотовиставка триватиме до кінця дня. А вже 29-го серпня в Рівному «Клуб вболівальників» проведе Відкритий Кубок, теж присвячений перемозі збірної «Сигналу». Віддати шану легендарним гонщикам та позмагатися за почесний трофей на Рівненському мототреці зберуться чотири команди, сформовані не лише з українських спідвеїстів, але й майстрів із Польщі, Латвії та Угорщини.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень