В Рівненському районі - замах на вбивство

18 червня у квартирі 33-річного жителя селища Квасилів Рівненського району між господарем та його 36-річним товаришем розгорівся конфлікт, який закінчився ножовим пораненням

Господар квартири наніс своєму товаришу ножові поранення.

Лікарі швидкої медичної допомоги з діагнозом сліпе ножове поранення з пошкодженням спинного мозку госпіталізували потерпілого у нейрохірургічне відділення Рівненської центральної міської лікарні.


За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15, частиною 1 статті 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.


Щодо потерпілого лікарі нічого не прогнозують, адже у чоловіка паралізовані нижні кінцівки, його стан важкий.


У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що зловмисник вже перебував на лаві підсудних за скоєння хуліганства та незаконного зберігання наркотичних засобів. Також тринадцять разів притягувався до адміністративної відповідальності та перебуває на обліку у поліції як сімейний насильник та особа, що причетна до незаконного обігу наркотиків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень