В Рівненській лікарні УЗД можна пройти безкоштовно

Щоправда, зробити це можуть лише 8 рівнян на день

Йдеться про апарат 4D УЗД-обстеження, який нещодавно придбали в Центральну міську лікарню.

Як повідомив на засіданні бюджетної комісії депутат Рівнеради Роман Яворський, до нього звернулися люди зі скаргою на те, що проходження безкоштовного обстеження на новопридбаному УЗД апараті можливе лише 8 людям в день.

На день видають тільки вісім талонів, далі треба платити.

Така ситуація обурила заступника міського голови Галину Кульчинську. Вона відзначила, що якщо такий факт підтвердиться, то головний лікар Центральної міської лікарні ризикує лишитися без крісла. Адже під час відкриття нового апарату було відзначено, що обстеження проводитиметься для всіх безкоштовно, незалежно від порядкового номера. Далі говорить Галина Кульчинська:

Я знаю, що там висить велика, А4, табличка «Придбано за кошти міського бюджету, всі обстеження – безкоштовні». Дайте депутатський запит, що у вас є така інформація, на головного лікаря. Викликаємо його на медичну комісію або будь-куди,

Втім, головний сумнів в депутатів викликав той факт, що навряд чи знайдуться люди, які готові будуть підтвердити цю інформацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень