В парку Шевченка можуть знести радіорубку біля «Зеленки»

Вона заважає проекту

У парку Шевченка знесуть радіорубку, що навпроти Зеленої естради. Такі кардинальні зміни передбачені в проекті реконструкції самої естради, кошти на яку вже шукає начальник управління культури Рівного Тарас Максименко. В планах - розширити сцену так званої «Зеленки» на два метри, покласти бруківку замість старого асфальту, а також замінити лавки на новіші.

Однак найпомітнішою зміною стане для рівнян знесення будівлі навпроти сцени, де раніше розташовували кінопроектор, розповідає начальник управління культури. Наразі така потреба відпала, каже начальник управління культури, адже сама будівля лише заважає. Проектор можна розмістити й під сценою, або десь поряд. 

Раніше на ці роботи пропонували  виділити 1 млн 3 тисяч, але кількість коштів довелось вкоротити, розповідає Тарас Максименко:

Спочатку ми просили 1,5 мільйони гривень, однак за 190 тисяч вже зробили проект, а тому мало вийти 1 мільйон 310 тисяч. Але ще 120 тисяч ми витратимо на встановлення решіток на вікна в музичній школі, яку нещодавно обікрали. Тому на бюджетній комісії запропонували відняти з цих 1,5 млн 190 тисяч на проект і 120 тисяч на вікна. Тож сума на реконструкцію зеленої естради складає 1 млн 190 тисяч гривень.

Всього на реконструкцію необхідно витратити мінімум 3,5 мільйона гривень. Решту грошей управління культури шукатиме в спонсорів. А от чи виділять з міського бюджету кошти, про які йшла мова – депутати вирішать завтра на сесії міської ради.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень