В Омеляні завершився Кубок Пєрєпльота

Рівняни отримали найбільше нагород

Днями в селі Омеляна пройшли змагання з кінного спорту – конкур (подолання перешкод).

Це був Другий етап та Фінал Кубка Пєрєпльота. Пєрєпльот - кінь на честь якого змагання проводяться вже вп’яте, і який за своє життя жодного разу не програвав.

У змаганні взяли участь команди з Києва, Ковеля, Здолбунова, с.Гаразджа та Котів Волинської області. А також команда Рівненського обласного молодіжного громадського об’єднання «Спортивний клуб «Вітер» та кінно-спортивний клуб «Фавор» Палацу дітей та молоді.

За результатами змагань вихованці «Фавору» отримали найбільше нагород. Гран-прі завоювала Іванна Пановик. Дівчина також стала другою на одному з маршрутів змагань.

Три третіх місця на різних маршрутах виборов Павло Алілуйко. Юлії Семенчук дісталося друге місце. Третіми на своїх маршрутах прийшли Дарія Мендерук та Ілля Демидюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень