В обласному управлінні транспорту – новий начальник

Від сьогодні структурний підрозділ ОДА очолюватиме «кіборг» Федір Мисюра

- Хочу зауважити, що Федір є профільним фахівцем у цьому напрямку. - висловився про нового керівника голова області Віталій Чугунніков. -  Це не просто людина, яка має від нас шану і повагу і тому ми запрошуємо його на роботу. Він дійсно займається цим напрямком. Думаю, що після подій, які сталися в його житті, він буде гідно представляти цей напрямок. 

Також пан Чугунніков нагородив «кіборга» орденом третього ступеня «За мужність» за заслуги при виконанні бойових завдань в зоні АТО  і одразу ж дав перше завдання - розібратись із недобросовісними перевізниками, котрі  не хочуть безкоштовно перевозити учасників АТО. Федір Мисюра зауважив, що для нього це завдання пріорітетне і владнати його планує якнайшвидше. 

Нагадаємо, що донині Федір Мисюра вже дев’ять років працював головним спеціалістом в управлінні транспорту і зв’язку виконавчого комітету Рівненської міської ради, однак був мобілізований в зону АТО в серпні минулого року. В січні, при обороні Донецького аеропорту, отримав кульове та осколкове поранення - у нього були пробиті легені. В критичному стані «кіборга» було доставлено в Дніпропетровську лікарню. Після кількох перенесених операцій Федір Мисюра повернувся в Рівне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень