В обласній лікарні встановили автономну станцію вироблення кисню

На завершення реконструкції у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії чекали 10 років

За словами начальника управління охорони здоров’я ОДА Юрія Осіпчука, впродовж усього цього часу на завершення реконструкції відділення не вистачало грошей. Проте, торік з обласного бюджету на ці потреби було виділено 2 мільйони гривень. Це дало можливість закінчити заплановану реконструкцію та забезпечити безперебійну подачу кисню для життєдіяльності та лікування пацієнтів відділення.

Таким чином, під час функціонування обладнання використовуватимуть п’ять сучасних апаратів штучної вентиляції легенів, які до цього не експлуатувалися через відсутність достатнього тиску в централізованій системі газопостачання лікарні.

Встановлене обладнання та система газопостачання у відділенні реанімації для Західного регіону є унікальним. Автономна станція виробляє кисень безпосередньо з атмосферного повітря, що призводить  до зменшення затратних коштів на лікувальний процес. Втрати кисню під час транспортування та використання зведені до нуля. Створюються умови автономної безперебійної подачі стисненого повітря для забезпечення штучної вентиляції легень та інгаляції пацієнтів згідно з європейськими стандартами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень