В мережі «холівар» через водія маршрутки та дідуся Романа (18+)

Знову скандал із маршруткою Рівне – Здолбунів (с)

Водій маршрутки Рівне-Здолбунів зачинив двері перед носом дідуся. Таке напередодні сталося у Здолбунові, пишуть у пабліку «Твоє Рівне» у Фейсбуці.

Історію розповідають від імені Олексія Козачка:

- Здолбунів, автовокзал, 20 год. 20 хв вже темно, світять ліхтарі. Підходжу до посадкової платформи і спостерігаю метрів за 20 таку картину: якийсь здоровезний жлоб із криками: «куди ти лізеш, не бачиш що повна маршрутка!», витягує із маршрутки великий пакет якоїсь людини, видно, що літньої (той поки ще не сів і стоїть поруч). В цей час маршрутка вправно зачиняє двері й швидко рушає на Рівне. Поки я підібрав щелепу від такого …, жлоб сідає за кермо маршрутки, котра стояла поруч і звалює (водій маршрутки Рівне-Новосілки, 20:20 год, прізвище цього водія я теж дізнався, він замінює тимчасово постійного). Я реально шокований … ну думаю: може дійсно, пасажир невмєняємий, бухий, брудний … і один шофер допоміг іншому не пустити його в салон. Підходжу ближче, бачу: старенький дідусь, із костилем-палкою і великим пакетом. Чистий, виголений, очі блищать свідомістю і при пам’яті.

Далі наш діалог:
Я: Діду, що трапилось?
Дідусь: Та маршрутка була повна, я думав раніше додому потрапити, живу на Посьолку, але ось, сам бачиш, що… не вліз.
Я: Чого він на вас кричав?
Дідусь: Та я хіба знаю …. Але ти не цеє ….я не ображаюсь. Я звик. Бувало, що за пару метрів не доходжу, двері зачиняють і їдуть. Я не ображаюсь…, - і посміхається.
Я: Скільки ж вам років, діду?
Дідусь: Та ось …. Якщо ще чотири дні доживу, буде 92 роки.
Я: А звати вас як?
Дідусь: Роман

У дідуся є дружина, інвалід 1-ї групи, а він має 2-гу групу. Я почекав, допоки він сяде в наступну маршрутку — він ледь зміг самотужки сісти, в нього якісь серйозні проблеми з опорно-руховим…»

Публікацію активно обговорюють.

  • Ірина Ломакіна Рідко коли можна потрапити на хорошого водія, в більшості —невихована бидлота .

  • Світлана Білецька настрашніше в цій ситуації,що ніхто з пасажирів не заступився за літню людину.

  • Yaroslav Korzyuk Я правильно зрозумів? Хтось з молодих людей, які працюють, платять податки і заплатили за проїзд, мали вийти з маршрутки?

  • Віра Захарчук в маршрутках Рівне-Здолбунів пенсіонери платять повну вартість квитка

  • Sofia Savchuk Yaroslav Korzyuk Коли Ви будете 92 річним (якщо доживете) при цьому переживши війну та плативши податки все життя і на старості років з Вами отак вчинять, не думаю що це буде приємно.
    Вся податкова система нашої країни працює на пенсії, освіту, медицину і на дофінансування громадського транспорту для відповідних груп населення, якщо Ви раптом не вкурсі.


Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень