В маєтку голлівудської зірки сталося вбивство

Хтось застрелив собаку Сальми Гайєк

Актриса написала у своєму Instagram, що на її ранчо застрелили її улюбленого 9-річного собаку на прізвисько Моцарт. Звичайно, зірка не могла змиритися з такою втратою і зажадала у місцевої влади знайти вбивцю пса.

Я не писала протягом останнього тижня, бо оплакувала свого пса Моцарта, пологи якого я особисто приймала колись, - написала Сальма під знімком улюбленого собаки. – Його знайшли мертвим минулої п'ятниці з кулею біля серця. Я сподіваюся, що влада штату Вашингтон віддасть належне цьому чудовому собаці, який за 9 років свого життя ні на кого не напав і нікого не вкусив. Він любив свій будинок і ніколи не йшов за його межі, був найвірнішим і люблячим супутником і не заслужив такої повільної і болісної смерті.

Варто зазначити, що вже 27 лютого правоохоронні органи штату Вашингтон офіційно заявили, що розшук вбивці собаки вже почався.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень