В костюмі оленя центром Рівного тягати велокаву пообіцяв виборець політикам (ФОТО)

Якщо вони виконають свою обіцянку

Уродженець Рівного, а нині житель Сарн, громадський активіст Роман Захарчук дав обіцянку у Фейсбуці

протягти у костюмі оленя майданом Незалежності у Рівному велокаву, яка належить підприємцю і екскандидату у міськраду Зурабу Кантарії.  

Зробити це збирається

у понеділок, 23 листопада, о 13 годині. Тобто наступного дня після виборів міського голови Рівного.

Чому влаштує цей маскарад - Роман Захарчук пояснив Радіо Трек:

Перед виборами 25 жовтня у спільноті «Рівненщина політична» я неодноразово закликав проукраїнські сили об’єднатися, не обливати брудом одне одного, а йти разом на вибори.

 

І з партії «Голос» хлопці мені писали, що зараз борються за себе, а у другому турі виборів таки підтримають проукраїнського кандидата.

 

На це я й пообіцяв, що якщо таке станеться, то тягатиму майданом велокаву в костюмі оленя.

Вдягнути саме костюм оленя Роман Захарчук вирішив, бо прочитав книгу історика Олександра Зінченка «Польські олені, Обама та колективна пам’ять українців». У ній говориться про вплив минулого на сучасність і, зокрема, на політичні погляди.

Так, автор на прикладі Польші показує, що на територіях, де менше поширені дикі олені – там підтримують консервативних президентів, там, де багато диких оленів – виборці притримуються більш ліберальних поглядів.

 

І межа між цими територіями пролягає там, де Польща була розділена наприкінці 18 століття. Хоча ці три Імперії перестали існувати понад 100 років тому, а кордони досі в якийсь спосіб впливають на популяцію оленів і польських виборців. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень