В Індонезії живе чоловік якому 145 років

Світові ЗМІ повідомляють, що в Індонезії, на острові Ява живе чоловік 1870 року. Він каже, що мріє померти.

За інформацією The Daily Mail, його звуть Мбах Гото. Він готується до смерті з 1992 року, саме тоді Гото замовив надгробок на власну могилу.

Старий запевняє, що народився 31 грудня 1870 року. Місцеві чиновники повірили йому і видали паспорт із зазначенням настільки неймовірною дати народження.

Мбах пережив десять братів і сестер, а також чотирьох дружин, остання з яких померла в 1988 році. Померли і всі його діти. Чоловік оточений онуками, правнуками і праправнуками.

Його кістки стали крихкими, а очі - ледь розрізняють оточуючих. Гото насилу пересувається і не може самостійно їсти.

Тим часом, офіційний титул найстарішого людини на планеті індонезійцеві не присудять. Для цього необхідно документальне підтвердження дати народження, а воно давно втрачено. Чинний паспорт видали лише на підставі тверджень самого Мбах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень