В Голлівуді знімуть фільм за аніме «Наруто»

На великому екрані фільм з'явиться не раніше 2018

Аніме-серіал «Наруто», знятий за мотивами однойменної манги, найближчим часом обзаведеться повноцінною голлівудською екранізацією. Масаши Кишимото, автор манги й аніме «Наруто», оголосив, що у співпраці з Lionsgate, яка купила права на «Наруто» в США, займеться зйомками повнометражного голлівудського фільму з «живими» акторами.

На фестивалі Jump Festa в Японії Масаши Кишимото не тільки оголосив про те, що фільм по «Наруто» отримав «зелене світло» від Lionsgate, а й назвав ім'я режисера - знімати фільм буде Майкл Грейсі, який у 2017 році поставить «Найбільшого шоумена Землі» з Г'ю Джекманом і Заком Ефроном. Очевидно, безпосередня робота над «Наруто» почнеться після того, як будуть закінчені зйомки нового проекту Грейсі. Це означає, що на великому екрані екранізація аніме з'явиться точно не раніше 2018 або навіть 2019 року.

Тим часом в 2017 році нас чекає ще одна масштабна екранізація японської манги й аніме - «Привид в обладунках» зі Скарлетт Йоханссон у головній ролі, яку знімає режисер «Білосніжки і мисливця» Руперт Сандерс. А шанувальникам «Наруто» Кишимото обіцяє в квітні 2017 року показати спін-офф аніме.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень