В автобусі «Рівне-Варшава» прикордонники виявили африканця, якого ошукали в Україні

За його словами, він приїжджав для проходження кастингу в одному з футбольних клубів України

23-річний мешканець африканської держави Кот-д'Івуар, щоб стати членом українського футбольного клубу, переказав агенту 1200 євро. Приїхав в Україну з власним закордонним паспортом, відкривши візу на сім днів. Але вже тут зрозумів, що його ошукали.

Оскільки перебування в нашій державі затягнув і потратив кошти, не мав за що придбати квиток, щоб повернутися додому. Та ще й, як каже африканець, у нього вкрали паспорт. Вирішити цю проблему йому допомогли співвітчизники. Познайомили з французом, який вислав йому чужий внутрішній паспорт цієї країни. З ним африканець і намагався виїхати до Польщі автобусом "Рівне-Варшава".

Однак його зупинили прикордонники Луцького загону на посту "Ягодин", що на Волині. За спробу незаконного перетину державного кордону склали процесуальні документи. Нині вирішують питання про примусове видворення іноземця на Батьківщину.

За інформацією Держприкордонслужби України

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень