В Україні з'явилося багато роботи для людей без досвіду із зарплатою до 30 000 грн

Що потрібно робити

На сьогодні в Україні пропонують багато роботи для людей без досвіду. Причому на деяких вакансіях навіть обіцяють непогану зарплату.

Найпоширеніша пропозиція для українців без досвіду – робота операторами Call-центрів.

Такі вакансії щедро пропонують громадянам у салонах краси, банках, онлайн-магазинах, кредитних спілках та компаніях мобільного зв'язку. Зарплату обіцяють від 10 до 20 тисяч гривень. Єдина вихідна вимога до претендентів – грамотна українська мова та виразна вимова. Іноді додатковим пунктом вказують стресостійкість, адже клієнти трапляються різні.

Приблизно такі ж вимоги до співробітників пред'являють і кредитні компанії. 

За два тижні їх обіцяють навчити заповнювати документації, підписувати договори із клієнтами, а також оцінювати заставне майно. При цьому розмір зарплати в основному не вказується, тому що, як такої, її немає. Таким працівникам платять відсоток від укладених угод.

Найбільші зарплати, від 15 000 до 30 000 грн, обіцяють рієлторам. При цьому далеко не кожна компанія зазначає розмір зарплати. У деяких це також відсоток від угод. Навчити рієлторського ремесла обіцяють за кілька тижнів.

Можна також спробувати влаштуватися продавцем або касиром. Зарплату обіцяють у середньому 18 000. З безперечних переваг – офіційне працевлаштування. Однак робота ця непроста, і наприкінці зміни той же продавець на касі почувається вичавленим лимоном.

Фізично здоровим чоловікам можуть запропонувати місце вантажника або різнороба. За такими вакансіями здебільшого обіцяють зарплатню від 12 000 до 15 000 гривень.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень