В Україні почали вилучати особисті автомобілі на вимогу податківців

Стосується тих, хто відмовляється реєструвати діяльність та сплачувати податки

У пресслужбі ГУ ДПС у Київській області повідомили про незаконну діяльність таксиста, яку припинили. Вказано, що співробітники Податкової служби разом із правоохоронцями зафіксували факт надання послуг з перевезення пасажирів, - пише Today.

Таксист виявився неофіційно зайнятою фізичною особою. Щодо водія склали протокол за порушення порядку провадження господарської діяльності. Транспортний засіб було вилучено.

Надаєш послуги у режимі «таксі» на власному автомобілі – реєструйся як суб'єкт підприємницької діяльності, - закликали податківці.

Наголошується, що у Господарському кодексі України діяльність таксистів є цілком підприємницькою і вони мають проводити розрахунки з пасажирами через РРО та/або ПРРО. Пасажири, у свою чергу, повинні отримувати розрахункові документи встановленої форми та змісту.

На жаль, не всі знають про обов'язок здійснення підприємницької діяльності при реєстрації як суб'єкта підприємницької діяльності та фіскалізації розрахункових операцій, - пояснили податківці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень