В Україні переважатимуть дощі та холод: Де буде некомфортна погода

Прогноз погоди на неділю

Завтра, 11 вересня, в більшості областей України очікується волога погода.

Дощі пройдуть у північних, центральних, західних областях, а також на Одещині та Миколаївщині, повідомила синоптик Наталка Діденко.

Температура повітря у неділю розподілиться цікаво й строкато: найхолодніше буде на Волині, Рівненщині, у Чернігівській, Полтавській, східній Черкащині, Сумській областях, частині Харківщини та Кропивницького з районами – максимально вдень не вище +9...+12 градусів.

 

Несподіваний стрибок стовпчиків термометрів вгору буде на Київщині, Вінниччині, західних районах Черкащини – до +16...+19 градусів.

 

На сході Україні очікується +15...+20 градусів. У західних областях, окрім Волині та Рівненщини, +16...+20 градусів, на Закарпатті до +22 градусів. У південній частині протягом дня +20...+24 градуси, – розповіла синоптик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень