В багатоповерхівках та в приватному секторі будуть різні тарифи на воду 

А тариф на водовідведення - уніфікують 

В Україні зростають тарифи на воду. І якщо більшість великих міст чекають на рішення від НКРЕКП, то у маленьких містах рішення ухвалює місцева влада. Таки у Черкаській області у місті Сміла місцевий виконком затвердив різні тарифи на холодну воду для мешканців багатоповерхівок та приватного сектора. Але послуги водовідведення коштуватимуть однаково. 

У багатоповерхівках  із комерційним обліком встановлено тариф 39,90 гривні за кубометр із ПДВ. Для будинків без комерційного обліку (приватний сектор, юридичні особи) – 38,34 гривні за кубометр з ПДВ. При цьому для всіх споживачів встановлено єдиний тариф на каналізацію – 40,44 гривні за кубометр.

Тож разом постачання на водовідведення у Смілі коштуватиме близько 80 гривень за куб. У тамтешньому виконкому запевняють, що це вимушений крок, адже місцевий водоканал має величезні борги за електропостачання, і не має інших джерел надходжень, крім сплати за воду споживачами.  

У інших 15 містах підняти тарифи на воду обіцяли з 1 квітня. Втім, це рішення у НКРЕКП ще не ухвалили. 
 
Джерело: Смілa.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень