В аптеках Рівного серйозний дефіцит. В чому причина

Проблема властива багатьом регіонам України

В аптеках Рівного – дефіцит фармацевтів. Кваліфікованих кадрів не вистачає, бо через війну молоді фахівці виїхали ще торік або виїздять зараз для продовження навчання.

І якщо в райцентрах ситуація стабільна, то чим ближче до Рівного – тим важче знайти спеціаліста. Наявність кадрової проблеми підтвердили в одній з найбільших аптечних мереж області «Рівнефармація».

Кажуть, навіть попри переїзд до нашого міста медичних освітніх закладів із Луганська і Харкова, а також – наявність медичної академії безпосередньо у Рівному – кадрову проблему це не задовольняє. Частина студентів вчаться онлайн, тож до практики на місці їх залучити неможливо.

До слова, на сайтах з пошуку роботи найбільше вакансій для фармацевтів у Києві та Дніпрі. У сусідніх Луцьку і Житомирі теж шукають спеціалістів, середня зарплата фармацевта на сьогодні за даними з відкритих джерел становить 19,5 тисяч гривень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень