Уже відомо, що буде з пенсіями, які не вдалося вчасно отримати в Ощадбанку

Виявляється, за бажання банк можна змінити

Пенсії, які українці не змогли вчасно отримати через військові дії, вони зможуть забрати в Ощадбанку ще протягом 2-х місяців від моменту їхнього зарахування. Про це в інтерв’ю для видання «ФАКТИ» розповіла очільниця Мінсоцполітики Марина Лазебна.

Каже, уряд із перших днів війни подбав про мінімізацію ризиків для людей, які мають оформити або ж отримати різні види соцдопомоги чи інші виплати.

Усім, хто отримував допомогу, автоматично продовжили термін її отримання - на весь воєнний період і на ще один місяць після війни.

Водночас уряд подбав про пенсіонерів, які проживають у гарячих точках, і яким неможливо доставити пенсію Укрпоштою, як це було до початку широкомасштабного вторгнення рф-ії.

Зараз вони можуть отримати свої виплати у відділеннях Ощадбанку, куди було перенаправлено кошти на спеціально відкриті рахунки.

Проте в уряді розуміють, що в багатьох населених пунктах, які були тимчасово зайняті ворогом або перебували у зоні бойових дій, людям було непросто дістатися навіть до найближчого відділення Ощадбанку.

Втім, ці відділення і не працювали в окупації, наголошує Лазебна.

В окупованих містечках нічого не працювало і тільки зараз, коли наші Збройні Сили звільняють ці міста, люди з них отримують можливість звернутися за переказом.

 

Тому громадяни, які не встигли отримати свої виплати за березень через переказ, можуть це зробити протягом 2-х місяців з моменту зарахування. У березні воно відбулося 18 числа, - каже очільниця Мінсоцполітики.

Крім того, люди можуть перенаправити свою виплату з Ощадбанку на будь-який інший банк, в якому їм буде зручніше отримати кошти. Для цього треба зателефонувати на гарячу лінію Ощадбанку – 0 800 210 800.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень