Увага! Стрільби будуть вдень і вночі на рівненському полігоні

В ЗСУ нагадали про заборону проникнення на полігон

В період з 20 вересня 2021 року по 15 жовтня 2021 року на території рівненського полігону щоденно будуть проводитись стрільби з усіх видів стрілецької зброї, озброєння бойових машин, як вдень та і вночі.

Командир військової частини А4152 підполковник Вадим Гайдер звернувся до рівнян:

Не ризикуйте своїм життям задля наживи збирати осколки мін та пострілів з алюмінію та металу.  Заради Вашої безпеки, збереження Вашого життя і здоров’я, здоров’я Ваших дітей не йдіть самі й не пускайте своїх дітей на територію полігону.

Всі особи, які будуть затримуватись в забороненій зоні будуть передаватись в правоохоронні органи для притягнення до відповідальності.

Землі полігону використовуватимуться за призначенням: для проведення стрільб, навчань і водіння бойових машин. Порушення цих вимог приводить до нещасних випадків.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень