Устю у Рівному врятує комісія

І просвітницькі акції

Активісти «Екоклубу» наполягають на створенні спеціальної комісії у Рівнераді, яка б відповідала за стан річки Устя. Раніше представники громадської організації «Екоклуб» самотужки знайшли місця, звідки в річку скидають нечистоти. 

Однак, для того аби якось боротися із проблемою, треба допомога місцевої влади, каже секретар «Екоклубу» Інна Мулявка:

Ми постійно співпрацюємо з місцевою владою. Зараз намагаємось створити постійно діючу комісію, яка буде моніторити, вив являти та відразу ліквідовувати місця звідки скидають нечистоти. Ми запланували на 28 червня вуличну акцію, на майдані Незалежності, де будемо розповідати рівнянам, як кожен, незалежно від віку та досвіду, може долучитися до процесу відновлення річки. Буде також програма для дітей. Ми усіх запрошуємо.

Активісти запевняють, що процес відновлення річки – це не просто прибирання її берегів. Це цілий комплекс відновлювальних заходів, на який треба певний ресурс.

 Гроші, впевнені активісти, у бюджеті міста є, але їх треба виділити на реалізацію правильно написаного проекту.

Поки ж активісти різними методами намагаються привернути увагу до проблеми забруднення головної водної артерії Рівного. Для цього навіть об’єднуються із іншими організаціями.

Так, наприклад, до Дня молоді у Рівному проведуть еко-забіг під гаслом «Річка має жити».

А вже за кілька днів, а саме 28 червня, у центрі Рівного представники «Екоклубу» проведуть ще одну просвітницьку акцію.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень