«Успіх – це гармонія»: у Рівному презентували «Ефективність»

Книгу під такою назвою видав рівненський журналіст

Редактор видавничого дому «ОГО», викладач Острозької академії і батько трьох донечок Віталій Голубєв створив книгу порад з ефективного витрачання часу. Призначена вона, як пояснив, для людей інтелектуальної праці – «тих, хто працює з інформацією». У книзі в легкій та доступній формі розповідає про те, як встигати більше і при цьому «не загнати» себе, вчить, як тримати баланс між особистим та професійним.

Книга складається з кількох розділів. У них автор радить,

як працювати з соцмережами, щоб вони не займали весь час, з електронною поштою, як організувати робочий час, щоб це було максимально корисно, як проводити ефективно телефонні розмови, як прискорити роботу над текстом тощо.

Завершується книга філософськими роздумами автора про ефективність, де він робить висновок, що гроші і слава – це не найголовніший результат правильного витрачання часу:

«Думаю, що найуспішніші, найшановніші люди майбутнього – це не найбагатші і найвідоміші. А ті, хто зміг максимально гармонійно поєднати різні сфери життя. Це працелюби, які реалізувалися і на роботі, і в сім’ї. Які мають час і для інших, і для себе. Які збалансували «брати» і «віддавати».

Читач знайде у цій книзі чимало корисного і цінного для себе. А придбати її можна у книгарнях міста.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень