Усі школи Рівного подарували валентинки воїнам АТО (ФОТО)

Та напекли солодощів

Передали подарунки сьогодні на майдані Незалежності. Туди діти разом зі вчителями принесли пакунки, в яких були не тільки сердечка з побажаннями кохання, а ще й солодощі, зроблені власними руками.

Зокрема учні школи №1 спекли своїми руками для воїнів імбирне печиво, говорить десятикласник Мілан Ваннік:

Усі класи нашої школи підготували подарунки для воїнів АТО, а саме - імбирне печиво у формі сердечок, а також листівки з вітаннями та анекдотами.

Окрім бойових підрозділів, що нині воюють на Сході, подарунки отримають поранені солдати, говорить полковник оперативного командування «Захід» Віталій Челбін: 

Вони будуть доставлені до військових госпіталів, де перебувають у тому числі військові з Авдіївки. А також поранені та важкопоранені солдати. В першу чергу - це відновлення їхньої моральної сторони, щоб вони могли покращити свій психологічний стан.

Чергову акцію підтримки українських бійців організували у міськвиконкомі. Про неї навчальним закладам повідомили ще у понеділок. Очікували з кожної школи по 20-30 валентинок, а натомість отримали набагато більше, - говорить заступник міського голови Галина Кульчинська:

Ми у вівторок гадали, що буде по 20-30 валентинок, а отримали по 500-600 і в коробках написані списки солдат: кому яка листівка призначена.  І в кожному пакунку обов’язково солодощі та цитрусові.  

Акцію організували, аби признатись в щирій любові, в щирому захопленні солдатами, які зараз перебувають у найгарячіших точках України. Я думаю, це найважливіші речі для тих, хто зараз спить в бліндажах, в холоді. Дуже приємно, що школярі міста Рівного зробили це щиро разом із своїми батьками.

До слова, прикрашеними коробками і пакетами забили увесь салон мікроавтобуса, на якому солдати «Заходу» везтимуть АТОвцям валентики.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень