Автомобіль від «Вереса» дістанеться безкоштовно управлінню сім’ї, молоді та спорту Рівного

Це автомобіль ВАЗ 2107, В-седан, який ще називають «Жигулями-сімкою»

Приблизно так виглядає автомобіль від "Вереса", яким будуть користуватися чиновники управління у справах сім'ї, молоді та спорту  

Що це за автомобіль і чому його віддають, розповідає начальник міського управління у справах сімї, молоді та спорту Сергій Шевчук:

Колишній футбольний клуб «Верес» мав таке підприємство «Верес-плюс». І «Верес-плюс» сьогодні у стадії ліквідації. І не може утримувати автомобіль – не «седан», а просто-напросто «Жигулі». В свій час вони купили «Жигулі». І вони нам безкоштовно хочуть передати в управління. А у нас є «Москвич», який ми передамо у спортивні школи.

За словами Сергія Шевчука, підприємство «Верес-плюс» утримувало паркову біля стадіону «Авангард» і для своєї господарської діяльності купило «Жигулі». Це підприємство було створене при колишньому футбольному клубі «Верес», президентом якого тоді був керуючий справами міськвиконкому Рівного Святослав Власюк.  

«Жигулям», які дістануться управлінню сім’ї, молоді та спорту – 13 років. А свій «Москвич», якому 25 років, управління віддасть одній зі спортивних шкіл міста - тій, у якій навчають велоспорту. Адже, пояснює Сергій Шевчук, у велосипедистів повинен бути автомобільний супровід.  За словами начальника управління, їхній «Москвич», незважаючи на вік, у справному стані і на ходу. 

Питання щодо передачі "Жигулів" управлінню сім’ї, молоді та спорту на найближчій сесії розгляне міськрада Рівного. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень