Управління охорони здоров’я Рівного додатково просить про понад 9 мільйонів гривень

За ці гроші куплять медикаменти, придбають обладнання та зроблять капітальний ремонт у деяких приміщеннях

Через перевиконання бюджету Рівного майже на 100 мільйонів гривень передбачено збільшити фінансування медичної галузі міста на 10% від цієї суми.

У зв’язку з цим управління охорони здоров’я Рівного звернулося до депутатської комісії з проханням погодити виділення з перевиконаного бюджету міста додатково 9 мільйонів 130 тисяч гривень.

Першу половину цих грошей управління планує витратити на медикаменти, іншу половину – на капітальний ремонт у деяких приміщеннях міської дитячої лікарні, міської лікарні № 2, центральної міської лікарні, а також капітальний ремонт тепломережі ЦПМСД «Ювілейному». Окрім того, частина суми піде на придбання необхідного обладнання, говорить начальник міського управління охорони здоров’я Вікторія Покоєвчук:

Після тривалого обговорення, комісія все ж таки погодилась винести на розгляд сесії це питання і вже у четвер депутати Рівнеради мають або підтримати, або відхилити це звернення.

Як зазначила Вікторія Покоєвчук, понад 9 мільйонів гривень, про які просить управління охорони здоров’я, не покривають усіх потреб медичної галузі Рівного. Тому після чергового профіциту бюджету управління буде знову звертатися до депутатів із проханням виділити додаткові кошти.

Своєю чергою голова комісії, начальник обласного управління охорони здоров`я Юрій Оспічук пообіцяв переговорити до початку сесії з депутатами фракцій Рівнеради про можливість виділення з перевиконаного бюджету Рівного на кілька мільйонів гривень більше запланованої суми.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень