Управління Держпраці знайшло у Рівному відповідальних підприємців

Їх працівники мають цілком законі стосунки з роботодавцем

Як ми повідомляли раніше, управління Держпраці у Рівненській області відвідує із перевірками підприємства краю. Зокрема перевіряють чи оформлені належним чином працівники.

Буквально за останні місяці розголосу набули повідомлення про численні штрафи для роботодавців, які не оформлюють своїх працівників, або залишаються їх весь час на «стажуванні».

Про це докладніше тут:

 

Проте цього разу – історія зовсім протилежна. Управління Держпраці публічно відзначило роботодавців, за належно оформлені стосунки з працівниками.

Тістечка «Івіти» та одяг «Філ енд Флай» виготовляють легальні працівники, - йдеться у повідомлені управління.

Найбільша кількість інспекційних відвідувань з питань легальності найманих працівників відбувається у сферах ризику. До їх числа належать і громадське харчування, виготовлення продуктових товарів, надання послуг.

Відповідно до плану заходів спрямованих на виявлення неоформлених трудових відносин, фахівці управління Держпраці здійснили інспекційні відвідування 3-х суб’єктів господарювання, що працюють під брендом «Івіта», та ТОВ «Філ енд Флай».

Інспектори праці встановили, що у підприємців, яких об’єднує бренд «Івіта», працюють 10 найманих осіб із належно оформленими договорами. Причому, ці документи укладені вже тривалий час. Тобто роботодавці мають принципову позицію стосовно дотримання трудового законодавства.

Такої ж думки дотримуються і в фірмі «Філ енд Флай», яка займається виготовленням одягу. Інспектори праці Управління встановили, що кожен із 48 працівників товариства має належний трудовий договір.

Такі приклади підприємців, які дотримуються трудових норм, показують можливість успішної роботи у легальній площині, вважають в управлінні Держпраці.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень