Унікальні властивості мандаринів, або Чому так важливо їх їсти в грудні

І вмовляти себе не треба, яскраві цитруси самі просяться

Мікрофлора

Мало хто знає, але цитрусові добре впливають на стан мікрофлори. Вони містять достатньо клітковини, тож загалом робота шлункового тракту нормалізується.

Холестерин

Ще один цікавий факт полягає в тому, що у складі мандаринів є речовина, здатна нейтралізувати холестерин. В результаті його показники швидко приходять у норму, навіть попри те, що мандарини містять багато цукру. Тож балувати себе мандаринами можна й для профілактики хвороб серця та судин.

Очі

Не кожен знає, що вживання мандаринів допоможе захиститися від небезпечних захворювань очей, включаючи катаракту. Завдяки мандаринам вдається зберегти зір довгі роки.

А ось про те, що мандарини здатні зміцнити імунітет та покращити стан зовнішності відомо багатьом.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень