Унікальні рукавички «левиці» з м. Рівне підуть з молотка

Задля відбудови України


Золотi рукавички Іванни Крупені з автографом, в яких рівнянка здобула ключову перемогу - продаються. Це лот аукціону Міжнародного благодійного фонду «Відбудуємо разом». 

 - Інспекторка роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції, майстер спорту України міжнародного класу, семиразова чемпіонка України з боксу, медалістка чемпіонатів Європи, екскапітанка жіночої збірної.

 

Все це українська боксерка-левиця Іванна Крупеня. У Всесвітніх іграх поліцейських та пожежників, що проходять у Нідерландах Іванна здобула золото, підняла синьо-жовтий прапор і присвятила перемогу Україні та усім, хто її підтримував.

 

Дякуємо тобі, Iванна, за підтримку нашого проєкту! - йдеться на сторінці Наталі Коваленко, представниці Міжнародного Благодійного Фонду «Відбудуємо Paзoм» у Фейсбуці.

Нагадаємо, рівненська патрульна Іванна Крупеня, яка 29 липня здобула золоту медаль з боксу на Всесвітніх іграх серед поліцейських і пожежників, розповіла, що здобути перемогу їй допомогла неабияка підтримка рівнян.

Іванна Крупеня
Іванна Крупеня

Втім, чи продовжуватиме спортивну кар'єру семиразова чемпіонка України — сказати поки не готова. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень