Унікальне усиновлення на Рівненщині

Одразу два випадки

Унікальний випадок на Рівненщині – цього року у нас в області усиновили дві трійні. Усі дітки віком від 1 до 10 років. Про тих, хто наважився на такий крок, відомо небагато, адже це таємниця усиновлення.

Єдине, що вдалося з`ясувати, батьки - з Рівненської області.

Про це і про загальну ситацію з усиновленням на Рівненщині розповідає начальник обласної служби у справах дітей Віктор Марчук:

- Це усиновлені сімейні групи – по трьох з однієї сім`ї. Усиновлення в нас в цьому році краще, ніж торік, оскільки за увесь 2016 рік було усиновлено 20 дітей, а за 9 місяців поточного року уже 24 дитини усиновлено.

Крім того, цього року всиновили ще й по двоє братів та сестер з чотирьох сімей.

До речі, 30 вересня в Україні відзначають День усиновлення. Він збігається із християнським святом – Віри, Надії, Любові та їх матері Софії.

Як повідомляють у Рівненській ОДА, наша область вже 6 років поспіль є лідером за кількістю сиріт, охоплених сімейними формами виховання.

На сьогодні на Рівненщині у родинах виховується близько 96% дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.

За останнє десятиріччя на Рівненщині було усиновлено понад чотири сотні дітей, а  до прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу влаштовано майже півтисячі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень