Унаслідок ДТП на Рівненщині у шестирічної дівчинки перелом склепіння черепа

Її збив підліток

На Рівненщині підліток наїхав на 6-річну дівчинку. Аварія сталася в селі Старе Село, що на Рокитнівщині, в обідню пору. Пізніше до поліції звернулася мати дитини та повідомила, що на її доньку наїхав невідомий.

Про обставини ДТП, які встановили поліцейські, розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

Поліцейські Рокитнівського відділення поліції встановили, що 15-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Bird», на вулиці Центральній не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на шестирічну дівчинку, яка перетинала проїзну частину. Школярка саме поверталася зі школи додому.

У потерпілої медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом склепіння черепа та госпіталізували у реанімаційне відділення Рокитнівської центральної районної лікарні.

Неповнолітній водій мотоцикла за зовнішніми ознаками був тверезий, йдеться в повідомленні поліції. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тілесні ушкодження, поліцейські розпочали досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень