Умови вражають: Як утримують росіян, які свідомо прийшли вбивати українців (ФОТО)

Вони мають усе

У мережі з’явилися унікальні світлини з таборів, у яких перебувають російські військовополонені.

Умови, у яких утримують росіян, які свідомо прийшли вбивати українців, вражають. Адже в окупантів є повноцінне триразове харчування з дотриманням норм калорій, шпиталь з рентгеном, сучасним стоматологічним кабінетом і кваліфікованими лікарями та постійний нагляд психолога.

Військовополонені мають можливість працювати. Роботи на вибір: збір пакетів і збір меблів. На роботі, звісно, вони отримують зарплатню, десь 30-40 грн на добу. При цьому вони продовжують отримувати зарплатню від рф. 

Зароблені гроші військовополонені можуть витрачати в місцевій крамниці, де вони можуть придбати засоби власної гігієни, снеки, канцелярію. Працюють росіяни шість діб на тиждень, неділя – вихідний. В цей час вони можуть прогулятись територією, пограти в футбол, в шашки, подивитись телевізор в кімнаті відпочинку або піти до церкви.

Найгірше з цього те, що продовжують стверджувати, що, вбиваючи українців, «виконували наказ», «були змушені», «не зробили нічого страшного», а дехто з них досі вірить у перемогу росії.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень