Улюблений фрукт «розкаже» про таємниці вашого характеру

Психологічний тест

Психологи вважають, що між улюбленим фруктом та характером людини є зв’язок. Аби переконатися в цьому, виберіть свій улюблений фрукт з наведеного вище списку і подивіться, що він говорить про ваш характер.

Груша

Ви можете легко досягти успіху у будь-якій справі, якщо доведете розпочате до кінця і не втратите початкового запалу. Вам повинно хотітися чогось по-справжньому сильно.

Персик

Ви жагучі, відкриті для всього нового і цікавого, вам подобається вірити, що життя прекрасне, навіть коли воно переконує вас у зворотному.

Виноград

Ви дуже коректна і лояльна людина. Вам подобається зберігати певний спокій і незворушність. Ви вишукані й елегантні, як справжнє дороге вино. Вас приваблюють прості люди, тому що ви самі завжди чесні й любите називати речі своїми іменами.

Черешня

Ви скептично налаштовані, і не повірите тому, чого самі не побачите. Ви хороша людина й інші  цінують вашу доброту і щирість.

Ананас

Ви людина, яка завжди шукає користь в речах і ситуаціях і не дозволяє себе обманювати. У колі друзів ви відомі як дуже рухлива людина з добре розвиненою інтуїцією.

Банан

Ви дуже добра людина і часто дбаєте про інших, тому вони можуть скористатися цими якостями й навіть зловживати вашою добротою і теплом.  

Яблуко

Яблуко – це символ посвяти, любові, духовного піднесення, досконалості й екстазу. Якщо ви вибрали цей плід, ви – людина, якій подобається бути в центрі уваги.

Апельсин

Ви весела особистість, майже така ж яскрава, як і сам апельсин. Вам подобається все просте і зрозуміле, наприклад, природа. Саме на свіжому повітрі ви наповнюєте силою і здатні відчувати себе абсолютно щасливою людиною.

Полуниця

Ви любите гарні речі й вмієте насолоджуватися життям. Ви цінуєте кожну хвилину, кожну мить і вмієте перетворювати життя на справжнє свято. Сміх для вас – найкращі ліки проти усіх негараздів.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень