"Укрпошта" створила конверт на честь рівненського археолога Свєшнікова

Тираж – 50 тисяч примірників

На честь знаменитого рівненського археолога та історика Ігоря Свєшнікова "Укрпошта" випустила художній немаркований конверт. Адже цього року 100 років з дня його народження відзначають в Україні на державному рівні.

Робота над проектом конверту тривала впродовж року. До цього долучилися краєзнавці, історики та поштовики. Остаточний проект із зображенням ювіляра був затверджений спеціальною художньою радою "Укрпошти". Про це пише прес-служба Рівненської ОДА.

Спецпогашення конверту відбулося під час всеукраїнської конференції в краєзнавчому музеї. На 100-літній ювілей українського дослідника до Рівного з’їхалися етнографи, археологи, географи, антропологи та історики з різних регіонів України.

Церемонію  поштового гасіння художнього конверта провели директор музею Олександр Булига і в.о. директора Рівненської дирекції УДППЗ "Укрпошта" Валерій Колганов.

Новий конверт гасили спеціальним штемпелем "Перший день". Відтепер поштовий конверт до 100-річчя Ігоря Свєшнікова можна знайти у пунктах продажу. Його тираж – 50 тисяч примірників. Філателістичну реліквію вже придбали колекціонери поштових марок, а також учасники конференції.

Також конверти зберігатимуться у музеї "Укрпошти" та краєзнавчому музеї.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень