Подарунок від Укрпошти: послати «рускій воєнний корабль» зможе кожен

Запрошують проголосувати за нову марку

Одна з конкурсних робіт
Одна з конкурсних робіт

Укрпошта опублікувала роботи конкурсу ілюстрацій для марки, що вийшли в фінал. З-поміж п'ятиста надісланих на конкурс ескізів обрали 20 найкращих з філателістичної точки зору.

З цією маркою ви зможете надсилати листи та листівки навіть за кордон. І найголовніше, у них буде зашите послання, яке ви вже добре знаєте: «Русский военный корабль, иди на#уй! — повідомляє Укрпошта.

Роботи присилали як дорослі, так і діти, аматори та професійні дизайнерські студії. За словами учасників, цей конкурс для багатьох став справжньою арт-терапією. 

Голосування триватиме до 10 березня включно. Ескіз, що набере найбільшу кількість голосів, надрукують масовим тиражем на першій українській поштовій марці, випущеній в умовах воєнного стану.

Декілька ескізів ми вам уже показали. А переглянути всі роботи-номінанти і проголосувати за варіант, що припав до душі, можна у фейсбуці УкрПошти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень