Україну чекає «дуже божественна ситуація»: астролог назвав поворотну дату у війні у 2024 році

«Світ зміниться»

Новий, 2024 рік, для України буде вдалим: у грудні 2024 року розпочнеться затихання війни між росією та Україною. Україну приймуть до ЄС та, можливо, НАТО.

Такий прогноз надав астролог Влад Росс.

За його словами, найбільше, чого може досягти у цій війні проти України рф, станеться восени 2024 року. Після відходу Плутона 20 листопада 2024 року і Меркурій, і Марс стають ретроградними: почнеться затихання воєнного конфлікту у грудні.

— Все може різко змінитись у бік прогресивного демократичного світу.

 

Дуже божественна ситуація на нас чекає. Україну приймуть у ЄС і навіть, можливо, в НАТО.

 

Загалом рік для нас шикарний, головно вистояти в ньому до того, як Плутон зрештою залишить зодіакальний знак Козорога , - зазначив Росс.

За його словами, світ зміниться після 20 листопада наступного року.

Астролог повідомив, що 20 листопада 2024 року Плутон вже остаточно і безповоротно практично на найближчі 20 років іде у Водолій, знак демократії. Що не дасть жодних можливостей тероризувати Європу та світ.

— Іран, Китай, росія, Венесуела будуть починати зрештою стагнувати. Тому що світ зміниться настільки, наскільки він може змінитися, - резюмував Росс.

Джерело: Апостроф

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень