«Українська стане офіційною мовою ЄС», - звернення Зеленського із залізничного вагона (ВІДЕО)

У вагоні все гримить, але… «Прекрасне завершення Тріумфального турне» (с)

Повертаючись з Європи до України, президент Зеленський записав звернення з залізничного вагона. Антураж скромний, але виразний. Почути ключові меседжі не заважає навіть стукіт, який у першій частині звучить постійним тлом слів Зеленського.

Важливо, що це ефектна і сильна крапка в європейському турне українського лідера.

Турне, яке в самій Європі вже називають «Тріумфальним».

Офіційний текст звернення Володимира Зеленського наприкінці 446-го дня війни (на відео він каже – більше):

«Три довгих дні – і наші воїни, наша держава стають сильнішими. Я впевнений. Значно сильнішими.

 

Дякую Італії за допомогу в захисті життя наших людей – від захисту неба до підготовки повноцінної відбудови України після бойових дій.

 

Дякую Німеччині за найбільший оборонний пакет: 2 мільярди 700 мільйонів євро, системи ППО «Айріс» різних модифікацій і ракети до них, гармати й снаряди, бронетехніку… Крім цього, Німеччина підтримає нашу країну довгостроково.

 

Є для цього 11 мільярдів євро, суто на оборону. Плюс Німеччина бере участь у Європейському фонді миру, який посилює наш захист.

 

Дякую Франції за нові можливості для наших воїнів у протидії російському терору, і зараз іще не час говорити про деталі.

 

Дякую за додаткову бронетехніку. І за допомогу в консолідації партнерів. Дякую Британії за домовленість про навчання наших пілотів.

 

Створюємо коаліцію для тренування пілотів на сучасних західних літаках. Британія – так, Польща – так. Упевнений, підключиться Франція, інші наші партнери.

 

Продовжуємо працювати і над коаліцією винищувачів, рухаємось активно. Звичайно, дякую Британії за long-range-можливості для наших воїнів, за далекобійність.

 

Отже, головні результати за ці дні: нова зброя для України, шана до українців, і нашу перемогу вдалося зробити ближчою».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень