Українку затримали у польському аеропорту через фатальну помилку та діаманти

І це при тому, що коштовності вона придбала цілком легально

Фото ілюстративне

Під час перевірки у варшавському аеропорту імені Фредерика Шопена співробітники Національної податкової адміністрації Мазовецького воєводства (KAS) затримали українку, яка вочевидь і не здогадувалася, що може бути затриманою.

Жінка мала всі документи на цінності, але під час митного контролю чомусь не показала їх.

Як повідомляє Finanse.wp.pl, у ручній поклажі українки знайшли діаманти на 1,5 млн злотих (14 млн.370 тис. грн за курсом НБУ).

Фото KAS

Це був її єдиний багаж. Усі контрабандні камені — діаманти. Їхня вага становить майже 670 каратів, тобто 134 грамів, – повідомила представниця KAS Юстина Пасєчинська.

За словами Пасєчинської, громадянка України прибула з Вірменії та мала продовжити свою подорож до Бельгії. Під час проходження митного контролю жінка обрала перехід без здійснення декларування цінностей. Втім, звідти її повернули співробітники митної та податкової служби та направили на перевірку.

Варто зауважити, що українка придбала діаманти цілком законно - у неї були чеки, що підтверджували їх придбання. Однак вона не повідомила польським офіцерам, що вони у неї є.

Тож тепер, скарбниця Польщі поповниться понад 350 тисячами злотих за несплачений податок (3 млн 353 тис. грн)

Крім того, українці загрожує штраф.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень