Українку Єгорову, яка фанатично підтримувала Путіна, покарали у Туреччині

Її дітям не надали документів

Консул України в Анталії показово покарав Сніжану Єгорову за підтримку Путіна. Емір Рустамов відмовився продовжити закордонні паспорти дітей української акторки та ведучої Сніжани Єгорової, яка публічно підтримала агресора Володимира Путіна. Таке рішення він ухвалив у зв'язку із політичною позицією знаменитості.

Про це сама Єгорова сама розповіла у своєму YouTube-каналі. Ведуча також раптово заявила, що не підтримує вторгнення РФ в Україну.

Вона заявила, що через пандемію з трьома дітьми вилетіла до Туреччини ще у серпні 2021 року і перебуває там досі. Проте через три місяці у її синів та доньки закінчиться дія закордонних паспортів. Щоб продовжити документи автоматично, потрібно було приїхати до консульства та написати заяву на ім'я консула.

- А сьогодні консул мене запитав: Ц»е ваша сторінка у Facebook?». І показав мені мій допис за 26 січня, який я писала до всіх сумних подій. Де повідомляла, що підтримую Путіна у питаннях світової громадської безпеки, – заявила Єгорова.

 

Я підтвердила, що це моя сторінка, тож консул Емір Рустамов поставив таке запитання: «Чи підтримуєте ви, як і раніше, Путіна?»

 

Я сказала, що ні. Тоді мене запитали, чому не видалила цей пост? Я пояснила, що не можу це зробити, тому що моя сторінка зламана, – сказала актриса.

Єгорова обурилася, що після зізнання у підтримці Путіна, «була піддана суспільній обструкції» і отримала хвилю хейту та ненависті.

- Хочу офіційно заявити: я, Єгорова-Грищенко Сніжана Олександрівна, мати п'ятьох дітей, громадянка України, не підтримую військових дій Російської Федерації на території України, – наголосила скандальна знаменитість.

Проте консула це не переконало і він відмовив Єгоровій у продовженні паспортів. Присутні у консульстві клієнти аплодували такому рішенню стоячи.

Згодом відео Єгорова видалила.

Про політичну позицію Сніжани Єгорової раніше ми писали тут:

«Очистить ваш мозок»: українська ведуча публічно підтримала Путіна (ФОТО)

Дочка Сніжани Єгорової, яка працює на «1+1», відмовилася від своєї матері, яка «живе за кордоном» (ФОТО/ВІДЕО)

Скандал з Єгоровою, яка підтримала Путіна, продовжився: Навроцька перейшла на матюки (ФОТО)

Джерело — ОБОЗРЕВАТЕЛЬ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень