Українцям пояснили, чому не варто чекати паперових квитанцій за газ

Та як дізнатися суму, яку зрештою треба заплатити

Українці обурюються, що не отримують паперових квитанцій за газ. «Нафтогаз» визнає, що має проблеми з оперативним доставленням квитанцій.

Нагадаємо, у травні на обслуговування до «Нафтогазу» перейшли понад 12,3 млн клієнтів. На сьогодні тільки 546 тисяч клієнтів оплачують спожитий газ через особистий кабінет. Ще 11,7 млн клієнтів чекають на паперові платіжки.

«Нафтогаз» звернувся до споживачів з проханням оплачувати спожиті послуги онлайн, адже не встигає вчасно доставити усі квитанції.

Це просто зробити в особистому кабінеті та чаті GASUA у Viber, Telegram та Facebook. Не чекайте паперового рахунку поштою, оплачуйте газ онлайн.

Зробити це можна:

  • в особистому кабінеті my.gas.ua
  • чаті Viber https://chats.viber.com/naftogazpostach
  • чаті Telegram

  • чаті Facebook: http://m.me/NaftogazGasSupply

У «Нафтогазі» не приховують і саботаж з боку облгазів, яких позбавили функцій продажу газу населенню. Однак їм залишили функцію транспортування газу, і вони мають визначати обсяги блакитного палива, які було доставлено споживачам від «Нафтогазу». Натомість не рідко посилають платіжки або з нулями, або з цифрами які не відповідають фактичному споживанню.

Джерело: На пенсії 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень