Українці витримали тест: глава МВС заговорив про вільний обіг зброї

Як українці ставляться до зброї зараз

З моменту повномасштабного вторгнення рф українці складали тест на відповідальне володіння. Опитування в «Дії» показало лише зміну ставлення українців до обігу зброї, повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський:

– Наші громадяни витримали тест на володіння зброєю, починаючи з 24 лютого у масовому форматі, оскільки було роздано десятки тисяч одиниць зброї.

 

Сьогодні ми наближаємось до сотого дня опору і можемо сказати, що цей іспит складено. Більшість відповідальних власників зброї перебувають на фронті, захищають наші міста. Це найбільше опитування, яке могло бути.

Денис Монастирський зауважив, що ще рік тому соцопитування показувало, що тільки третина громадян вважає за можливе володіння зброєю для власного захисту.

– Сьогодні ситуація повністю змінилася: дві третини громадян вважають себе відповідальними власниками зброї, – додав глава міністерства.

Джерело: Факти

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень