Україна отримає 10 млн доз вакцини Pfizer найближчим часом

Зеленський і Степанов розкрили подробиці

Україна домовилася про постачання ще 10 млн доз вакцини проти коронавірусу виробництва компанії Pfizer, які надійдуть протягом 2021 року.

Перша партія повинна прибути в найближчі місяці.

Про це повідомляє Радіо ТРЕК з посиланням на міністра охорони здоров'я Максима Степанова і президент України Володимира Зеленського.

Ми сьогодні нарешті підписали важливий контракт із компанією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини Pfizer. Це дійсно складно було зробити, але завдяки розмові з керівником компанії Pfizer Альбертом Бурлою – в мене з ним була розмова 8 лютого – він пообіцяв, що зробить усе можливе й неможливе. І зробив це, – зауважив глава держава

Зі свого боку Степанов підкреслив, що весь обсяг замовлених препаратів надійде протягом 2021 року, але перша партія повинна прибути вже найближчими місяцями.

Сьогодні Pfizer нарешті зі свого боку підписала рамковий договір про постачання до України 10 млн доз вакцин. Ми очікуємо, що перші партії за цим контрактом почнуть надходити вже найближчими місяцями, а всі 10 млн доз будуть поставлені протягом 2021 року, – пояснив він.

Нагадаємо, що Україна також повинна отримати вакцину Pfizer у межах програми COVAX.

Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень