Українців закликають підписувати петицію проти Путіна (ФОТО)

Бо вона може недобрати голосів

Сьогодні редакція Радіо Трек отримала листа від Ігоря Чернецького – мешканця м. Вараш, учасника бойових дій в зоні АТО та, як виглядає, чоловіка – з активною життєвою позицією

Ігор нам пише:

Чи знаєте Ви, що на сайті Білого дому знаходиться петиція українки до Конгресу США щодо визнання Путіна військовим злочинцем? Чи знаєте Ви, що за результатами голосування американський Конгрес має розглянути питання по сутті і формалізувати свою позицію до президента Російської федерації?

 

Протидіяти пропаганді можливо лише методом активної громадянської позиції та народної дипломатії. Не може пропагандистська машина подолати цілий народ! Коли тебе б’ють – здачі необхідно давати всіма можливими засобами і РАЗОМ. Кулаками, зубами, кігтями до втрати свідомості. Я дивуюся скільки зусиль наші політики тратять на те, щоб звабити виборців, і скільки на те, щоб об’єднатися проти дійсно сильного і підступного агресора.

Сорокадвомільйонна країна, з численною діаспорою за кордоном не може зібрати сто тисяч підписів до американського конгресу щоб він розглянув це питання?! Про що може бути мова! Ми не народ і ми не нація. І правильно нас довблять. І будуть довбати! Не можна покладатися цілком на Президента! Яким би він не був - вибори покажуть хто є хто насправді. Йому необхідно допомогти – човен у нас один.

 

Треба один раз використати можливість і зробити щось і самому. Відірватися від цигарки, від пляшки пива, від улюбленого серіалу на 10 хвилин і показати всьому світу що є такий народ і така нація! Звертаюсь до всіх російськомовних, афроамериканських, православних і неправославних українців, незалежно від своїх кандидатів у президенти - потратьте  буквально 5 хвилин свого життя, зайдіть на сайт Білого дому по наступному посиланню (URL: https://petitions.whitehouse.gov/petition/recognize-president-russian-federation-putin-vv-war-criminal).

Це скриншот сторінки з петицією: треба заповнити поля справа (зображення -- збільшується)

Процедура дуже проста, внесіть своє ім’я (First name) та прізвище (Last name), вкажіть свою електронну адресу нажміть на «Sign Now» і через 5-10 секунд на Вашу електрону адресу надійде повідомлення про актуалізацію Вашої дії і по цьому ж посиланню (Confirm your signature by clicking here)

 

Вас поверне знову на сайт петицій. Все!

 

Процедура максимально спрощена. Проголосуйте за звернення до Конгресу США щоб він розглянув питання щодо визнання російського президента військовим злочинцем. Людина яка розпалила ворожнечу між  народами України і Росії, людина, яка зневажає нас, хоче вкрасти нашу історію, людина яка вкрала у нас Крим, головнокомандуючого країни армія якої збила мирний літак, людина, підлеглі якої тероризують миролюбиву країну, що є Вашою Батьківщиною,  через яку голодують наші люди в тюрмах Сибіру, людина через яку витрачаються величезні гроші на смерть, людина яка калічить долі і свідомість багатьох поколінь – має бути визнана нелюдом. О цим ми від них і відрізняємося.

 

Не залишайтеся осторонь. Я розумію, що Вам остогидло коли Вами маніпулюють і бавляться Вашим вибором. Але це інша ситуація.

 

Перемогу над ворогом ми поступово здобуваємо на всіляких сайтах та інтернет спільнотах, переконуючи виборців Путіна у їхній неправоті. Але це роблять одиниці українців, як у даному випадку. В той час коли наші політики розповідають про поповнення в сімействах своїх домашніх улюбленців і таке інше, які у них вишиванки, гидять один одного дописами в соціальних мережах.  Нічого крім відчуття огиди це не викликає. Чи ви на більше не здатні?

Звертаюсь до всіх політичних сил. До місцевих ЗМІ. Будьте українцями, увійдіть до цієї сотні тисяч. Всього 100 тисяч і цю, не оголошену війну  ми  маємо виграти. Активізуйте свої ресурси, своїх людей і давайте хоча б інколи зробимо необхідну роботу.

 

Країна потребує мобілізації. Використовуйте будь-яку можливість. Реалізуйте свою громадянську позицію!

 

Оформимо цю петицію – перемога буде за нами. Ні - тоді ворог топтатиме і надалі своїми чоботами нашу Богом дану землю! А ми будемо віддавати останнє – лиш би не бив.

Зауважимо, що автором самої петиції є відома в Україні блогер, дизайнер та лікар-психіатр Ліза Богуцька

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень