Українці «підірвали» американське шоу талантів (ВІДЕО)

Їх світловий танець нікого не залишив байдужим

Колектив «Light Balance» з Дніпра зірвав несамовиті оплески своїм танцем на шоу «Америка має талант».

Світловий танець вразив і глядачів, і журі. Ведуча шоу Тайра Бенкс теж була в повному захваті, коли вибігла на сцену після виступу українських танцюристів та натиснула «золоту кнопку» на столі суддів. Це означає, що «Light Balance» боротиметься за перемогу в шоу у прямих ефірах.

 

 

Шоу-групу «Light Balance» створили у Дніпрі Денис Балдін і Микита Сухенко в квітні 2012 року. Денис ще у 2009 році брав участь у першому сезоні шоу «Україна має талант» і пройшов до півфіналу, однак під час репетиції травмувався і не зміг продовжити участь. Вже у 2013-му команда «Light Balance» вийшла у фінал українського шоу, але не перемогла. У 2014 році українці стали півфіналістами шоу «Британія має талант», потім брали участь у такому ж шоу в Німеччині.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень